''La enseñanza que deja huella no es la que se hace de cabeza a cabeza, sino de corazón a corazón'' (H. G. Hendricks).

miércoles, 16 de septiembre de 2015

Presentació: començam un nou curs!

Hola de nou! Els alumnes d'Educació Infantil de la UIB començam un nou curs; Quart!, i amb ell una nova etapa amb nous aprenentatges, esforços i molts reptes. Aparentment estem arribant al final però realment no; acabar quart només significarà el principi de nous camins que haurem d'escollir i recórrer amb tota l'energia possible.

Paths
Imatge de Víctor Villamarín a Flickr

Sembla l'altre dia quan vàrem començar al primer curs i obrirem el nostre primer portafoli. Actualment, ja en tenim un per curs i és molt gratificant veure com tots els nostres aprenentatges van quedant recopilats i enllaçats amb aquesta eina.

Enguany aquest primer semestre tenim les assignatures de Mitjans i Recursos Tecnològics en el Procés d'Ensenyament-Aprenentatge en la Primera Infància, Llengua Espanyola: Estratègies per a la Comunicació, Família i Escola, Literatura Universal Catalana per a l'Educació Infantil i Projectes Artístics. De totes elles espero aprendre'n molt i sobretot obtenir coneixements i estratègies que pugui posar en pràctica com a mestra. Al segon semestre, ens endinsarem de nou a les aules amb el Pràcticum II, en el qual tinc posades grans expectatives després d'haver gaudit tant el primer. A més a més, haurem d'elaborar el Treball Final de Grau el qual, a hores d'ara, encara crea un poc d'angoixa pensar-hi.

Així, començo de nou amb il·lusió i ganes d'avançar en aquest curs i veure què ens presenten els camins que anem escollint.

Per acabar aquesta petita entrada de presentació d'aquest nou blog de quart deixo un vídeo molt significatiu, ja que a més d'aportar la idea que ''tot comença amb un bon mestre'', recordo que va ser un dels primers vídeos que vérem al grau i per tant sempre el tinc molt present.

No hay comentarios:

Publicar un comentario